Simțul artistic deosebit, pasiunea, seriozitatea, execuția tehnică ireproșabilă, competența – toate definesc echipa profesionistă a It’s Private care se dedică fie designului, imaginii sau produselor oferite de brandurile It’s Private. 

Așa cum arta, tehnica și știința sunt domenii care se condiționează reciproc, sunt în perfectă compatibilitate și totuși sunt specifice și solidare, It’s Private reunește, ca masterbrand, un cumul de experiențe, de beneficii funcționale, emoțional artistice și calitative pe care fiecare client It’s private le va avea în raport cu echipa, serviciile și produsele companiei.

 

Răzvan David este cofondatorul brandului, manageriază și coordonează activ echipele ”It’s Private Foto-Video” și ”It’s Private Print”. Cele două echipe sunt dedicate artei fotografice, excelenței video și calității printării pentru clienții săi corporate și privați. Se concentrează să ofere constant o viziune în trend – fie el artistic sau tehnologic.

Arh. Iolanda David este fondatorul și deopotrivă creatorul standardelor cu care astăzi “It’s Private Design” se remarcă în industria designului interior pentru HoReCa, Office, Store și Spații de Expoziție, Rezidențial.

David Răzvan
David Iolanda
Bisericaru Roxana
Mihai Chira
Raț Laura
Țibre Diana
Vilt Alex
Donca Bebe
Stegăroiu Dan
Fefelov Marius
Curac Alexandru
Bodea Denisa
Bujac Eduard
Lisnic Simion
Stan Denis
Mureșan Ioana
Rațiu Caius